4020 ervaringen online

Geen aanrader!

geschreven door

Amsterdam

Bodrum

Voor iedereen die denkt dat Onur air wel meevalt, of dat het niks uitmaakt dat je met Onur air of met Transavia of Pegasus vliegt. Nou dat verschil is er wel!

Wat een helse vluchten heb ik meegemaakt zeg. Ik heb met best wat aardig verschillende airlines gevlogen (Transavia, pegasus, ryanair etc etc) maar dit is toch wel de allerslechtste vlucht OOIT!

Wij zaten op rij 9. De beenruimte was opzich nog wel prima. Een rij achter ons was de beenruimte echter een stuk kleiner, daar zou een normaal persoon niet eens tussen passen. Het begon allemaal al met een UUR vertraging toen we al in het vliegtuig zaten, het personeel wist ons gezien hun gebrekkige engels ook niks uit te leggen. Toen we opstegen hoorde we gedurende tien minuten een heel angstaanjagend geluid, zoiets had ik nog nooit gehoord. Ik dacht echt letterlijk dat ik het niet zou overleven, iedereen in het vliegtuig was bang!

De catering is ook echt bizar, ze hebben een inflight magazine met allerlei producten, maar ze hebben NIETS op voorraad. Wij vlogen tijdens lunchtijd en heel het vliegtuig heeft het moeten doen met een beetje frisdrank en een busje pringless.

Ook heb ik nog nooit zoveel turbulentie meegemaakt, niet normaal!

Helaas was dit hele bovenstaande verhaal (behalve de vertraging) bij de terugvlucht ook weer van toepassing.

Doe er mee wat je wilt, maar ik vlieg als ik de volgende keer naar Turkije ga gewoon voor een paar tientjes meer met pegasus of transavia. Voor mij dus NOOIT meer Onur Air!!